Eregalerij uitdaging februari 2019

Fotografie door Milou Oomens

Eregalerij uitdaging februari 2019

De maandelijkse uitdaging van februari was:
Maak een foto in jouw gebied waarin avondverlichting de hoofdrol speelt.

De hele maand februari ben ik en 7 fotografen van de Culemborgse fotoclub Lek en Licht op pad gegaan om de meest bijzondere lichten te fotograferen. Bij avondverlichting denk je al snel aan straatlantaarns. Maar er zijn veel meer soorten verlichting te zien. Zoals licht in/uit huis, gevelverlichting, kerstverlichting (ja, ook die heb ik nog gezien!), bewegwijzering of zelfs licht van stoplichten. De eregalerij biedt dan ook een mooie variatie aan soorten avondlicht.

Eregalerij

Klik op de foto’s voor het complete plaatje!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *