Elke foto vertelt ons een verhaal.
Van geluk of verdriet,
om je te inspireren of gewoon even te laten genieten.

Mag ik jouw verhaal met foto's vertellen?

Hi! Ik ben Milou

Ik woon samen met mijn man, dochters Lente (2019), Diede (2021) en 2 katten in Culemborg. Van kleins af aan ben ik al geïnteresseerd in fotografie. Met foto’s kun je een verhaal vertellen of een speciaal moment vereeuwigen. Als fotograaf wil ik jou inspireren, laten genieten, of even terug laten denken aan dat ene bijzondere moment. Want de tijd gaat soms veel te snel voorbij.

Meer over mij

Fototips

Met deze informatie en tips maak jij binnen no-time de mooiste foto’s!

Foto’s afdrukken: de beste webshops

Een mooie herinnering wil je niet alleen op je computer hebben staan, maar ook in je handen kunnen nemen of in huis bewonderen. Als fotograaf wil ik je graag 3 webshops adviseren. 

5 poseertips

Ik weet uit ervaring hoe lastig het is om een foto te laten maken waar je echt trots op bent. je moet op zoveel dingen letten. Met deze tips sta jebeter op de foto.

Het perfecte cadeau: een spontane fotoshoot!

De tijd gaat soms veel te snel voorbij. Wil je zeker zijn van een blijvende herinnering aan de mensen die je dierbaar zijn? Ik zet jullie graag op een ontspannen en spontane manier op de foto! 

Mag ik jouw verhaal met foto’s vertellen?

Reviews

Ik ben pas tevreden als jij blij bent met je foto’s! Dit zeggen anderen.

Whaaaw, de foto’s van onze tweeling zijn heel mooi geworden! Ben er zelfs een beetje van ontroerd 🤗 Julia staat er precies op zoals ze is en altijd kijkt. 
Ik twijfelde eerst of ik een professionele fotogaaf wilde inhuren maar vond het zeker het geld waard!!!

Rianne

newborn fotoshoot

Milou heeft hele gave foto’s gemaakt van ons gezinnetje. Vooral de foto’s waar de warme herfstkleuren op naar voren komen zijn zo mooi! ❤

We zijn er echt heel blij mee.

Marjolijn

gezinsfotografie

Wij hadden nog geen leuke gezinsfoto’s. Milou deed de fotoshoot op een rustige en leuke manier, waardoor onze zoon het erg leuk vond om op de foto te gaan. Er hangt nu een groot canvas in de huiskamer!

Roy

gezinsfotografie

Neem gerust contact met mij op

Heb je vragen, wil je een afspraak maken voor een fotoshoot of wil je iets anders kwijt? Mail gerust!​