Over Milou

Fotografie door Milou Oomens

Passie

Van kleins af aan ben ik al geĂ¯nteresseerd in fotografie. Vroeger had ik nog zo’n ouderwetse camera met rolletje erin die je dan liet ontwikkelen. Spannend, want het resultaat zag je pas veel later. Daarna leende ik de digitale camera van mijn vader. Ik stond zelfs een tijdje aan de andere kant van de camera als model. Hieronder een aantal foto’s van model tot fotograaf.

Milou Oomens: van model tot fotograaf

Tegenwoordig fotografeer ik met een spiegelreflex. En soms met een compactcameraatje of mobiel, want ook daar kun je prachtige foto’s mee maken. Niet alleen de techniek, maar ook compositie en nabewerking zijn superbelangrijk voor een geslaagd eindresultaat!

Met foto’s kun je een verhaal vertellen of moment vereeuwigen. Mijn doel is om jou te
inspireren, te laten genieten, of even terug te laten denken aan dat ene bijzondere moment. Want de tijd gaat soms veel te snel voorbij.

Altijd blijven leren

Internet is een bron van informatie en inspiratie. Als je tenminste weet waar je naar moet zoeken đŸ˜‰ Daarom ben ik in 2017 lid geworden van de Culemborgse fotoclub Lek en Licht. We komen regelmatig bij elkaar om werk te bespreken, kennis te delen en samen te fotograferen. Ik laat mij regelmatig inspireren en probeer nieuwe dingen uit. In 2019 start ik met een challenge. Elke maand ga ik in mijn wijk met een ander thema aan de slag. Zo leer je beter kijken naar je omgeving. Ben je benieuwd naar dit project of wil je zelf meedoen? Zo werkt de maandelijkse uitdaging.

Professioneel fotograaf

Elke foto vertelt ons een verhaal. Van geluk of verdriet, om je te inspireren of gewoon even te laten genieten. Mag ik jouw verhaal vertellen? Je kunt mij inhuren voor een fotoshoot op locatie of het vastleggen van een bijeenkomst. Ik woon in Culemborg en fotografeer in midden Nederland. Bekijk de mogelijkheden.

In 2018 ben ik mijn eigen bedrijf ‘Doelgroep in beeld’ gestart. Ik help organisaties om hun doelgroep beter te leren kennen en ze – letterlijk – in beeld te zetten. Met tekst Ă©n fotografie. Ik ga dan ook regelmatig op pad om mensen te interviewen en fotograferen. De verhalen van echte mensen geven veel meer betekenis aan een organisatie of project dan alleen feitelijke informatie. Meer informatie over mijn onderneming vind je op www.doelgroepinbeeld.nl